Kaj lahko rezervirate pri nas ?

A Hiška

V A hiški vas pričaka šotor v katerem vas pričaka posteljnina in spominska pena za ustvarjanje lepih spominov in mirno noč, pod zavetjem lesene strehe. Doživite kampiranje na malce drugačen način, brez, da bi vam bilo potrebno postaviti šotor.

Flos Hiška

Preživite noč v sodobnejši izvedbi flosarske (splavarske) hiške, hiške v kateri so včasih spali flosarji (splavarji), ko so po reki splavljali les vse do Črnega morja. Pričaka vas polno opremljena spalnica s posteljo in posteljnino. Primerno za goste v tranzitu ali goste, ki si želijo drugačnega doživetja kampiranja. V spanec vas bo zazibalo šumenje potoka, ki se vije pod hišico. V hiški imate elektirko.

Hiški Bor in Smreka

Naši leseni mobilni spalnici vas bosta razvajali v udobju lesa in na terasi pred hišo si boste lahko napolnili baterije. Obe hišici sta popolnima leseni, mobilni in opremljeni s posteljnino in elektriko.

Šotorišča in avtodomi

Na voljo so vam šotorišča v zavetju dreves in sence ob žuborenju potoka, ki se vije skozi kamp. Na voljo imate šotorišče z elektriko ali šotorišče brez elektrike. Prostori za avtodom imajo vsak svoj priklop za elektriko in vodo.
Hitro iskanjeNadaljuj